Анексією Криму керував особисто Путін – Аксьонов

Читать на русском
Росія анексувала Крим у березні 2014 року. Крим було оголошено тимчасово окупованою територією.

Анексією Криму особисто керував президент Росії Володимир Путін.

Про це виступаючи біля гори Гасфорта в Севастополі заявив підконтрольний Кремлю голова Криму Сергій Аксьонов, передає «Крим.Реалії», пише «Слово і Діло».

5 років анексії Криму. Три кроки до повернення півостроваНа медалі Міністерства оборони Росії «За повернення Криму» вибита дата - 20 лютого 2014 року. П'ять років тому РФ почала операцію захоплення України.

«Нічого цього б не вийшло, якби наш президент, Володимир Володимирович Путін, особисто, чи не керував цією операцією і не прийняв особисте рішення, від якого залежали б долі кримчан і севастопольців. Рішення президента врятували нам життя», - сказав Аксьонов.

Росія анексувала Крим у березні 2014 року. Крим було оголошено тимчасово окупованою територією. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Захід запровадив ряд економічних санкцій. РФ заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Раніше в Росії відреагували на невизнання США анексії Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: