В анексованому Криму зафіксували новий викид хімічних речовин

Читать на русском
В анексованому Красноперекопську (Крим) зафіксували перевищення гранично допустимої концентрації (ГДК) хлористого водню в повітрі.

В анексованому Красноперекопську (Крим) зафіксували перевищення гранично допустимої концентрації (ГДК) хлористого водню в повітрі.

Про це повідомляє Кримське управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища, передає «Слово і Діло», посилаючись на Громадське.

Хімічні викиди в Криму: що відбувається на півострові та як діяти УкраїніУкраїна передала інформацію щодо хімвикидів у Криму до ООН. Тим часом Рефат Чубаров не виключив, що на заводі Титан РФ тестувала хімзброю. Крім цього, ситуація з водопостачанням критична. Про екологічну ситуацію в Криму говорили з експертами.

Як зазначається, зафіксовано перевищення ГДК в 4,4 рази. Вміст оксиду вуглецю в повітрі Красноперекопська також перевищив ГДК в 1,06 рази. Відзначимо, підвищення вмісту шкідливих речовин у повітрі зафіксували також в Армянську. Вміст оксиду вуглецю перевищує ГДК в 1,04 рази, фтористого водню - в 1,8 рази.

Нагадаємо, в Криму відкрили кримінальне провадження щодо забруднення чорноморського узбережжя.

Також повідомлялося, жителі Армянську в анексованому Криму розповіли про нові хімічних викиди в атмосферу, імовірно з заводу «Титан».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: