Анексія Криму: Латвія продовжить підтримувати Україну

Читать на русском
Міністр закордонних справ Едгарс Рінкевічс підтвердив непохитну позицію Латвії, що Крим є невід'ємною частиною України.

Міністр закордонних справ Латвії Едгар Рінкевичс заявив, що Латвія продовжить підтримувати територіальну цілісність України.

Про це він написав у Twitter, передає «Слово і Діло».

«У 5-ту річницю так званого референдуму, організованого Росією, і незаконної окупації та анексії Криму України я підтверджую непохитну позицію Латвії про те, що Крим є невід'ємною частиною України», - зазначив Рінкевічс.

Він запевнив, що Латвія продовжить підтримувати територіальну цілісність України.

Меджліс підтримав Порошенка: що це означає для кримських татарМеджліс вирішив підтримати на президентських виборах нинішнього главу держави Петра Порошенка. Осман Пашаєв розбирався в причинах цього рішення.

Також, посольство США в Україні та МЗС Туреччини виступили із заявами, в яких підкреслюється незаконність проведеного на півострові «референдуму» і те, що ці країни ніколи не визнають анексії Криму.

Нагадаємо, Росія у березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши 16 березня «референдум» щодо нібито самовизначення півострова. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% учасників «референдуму» висловилися за приєднання Криму до РФ.

Чи наблизилася Україна до деокупації Криму - в інтерв'ю Ірини Геращенко спеціально для Слова і Діла.

Відзначимо, Меджліс підтримав Порошенко на виборах президента. Що це означає для кримських татар, читайте в авторському матеріалі Османа Пашаєва.

Як кандидати в президенти пропонують повертати Крим і Донбас, - за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: