«Редколегія» на UMN: скандал в оборонці вдарив по Ситнику й Холодницькому та проти кого Аваков

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом з Олегом Новіковим («Слово і Діло»), Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна») та Леонідом Швецем.

Розслідування журналістів про зловживання у боронці обросло подробицями й породило взаємні звинувачення між силовиками та чиновниками. З новою силою лунають звинувачення на адресу Ситника та Холодницького. В «Редколегії» поговорять також про активність Авакова та інші виборчі сюрпризи.

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Олег Новіков («Слово і Діло»), Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна») та Леонід Швець говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

РЕДКОЛЕГІЯ: Бігус Ситника, Аваков Порошенка, вибори ЗеленськогоUMN

Раніше ми писали, що САП відкрила кримінальне провадження щодо директора НАБУ. САП підозрює Артема Ситника в приховуванні інформації про причетність детективів НАБУ до корупції в оборонній сфері. Натомість у НАБУ відповіли на звинувачення САП.

Також ми писали, що Аваков розповів, що стосовно 4 кандидатів у президенти є звернення про підкуп виборців. При цьому він підкреслив: наявність звернення ще не означає, що дійсно має місце злочин.

Нагадаємо, що «Слово і Діло» створило рубрику «Вибори», де можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіці, біографію та передвиборчу програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: