Справа «діамантових прокурорів»: поліція назвала основну версію вбивства бізнесмена

Читать на русском
Поліція розглядає кілька версій убивства власника ювелірного заводу Сергія Кисельова, основна з яких – убивство з корисливих мотивів.

Поліція розглядає кілька версій убивства власника ювелірного заводу Сергія Кисельова, основна з яких – убивство з корисливих мотивів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Справа «діамантових прокурорів»: у Києві вбили головного свідкаЗМІ повідомляють, що застреленим у Дніпровському районі Києва на вулиці Флоренції виявився Сергій Кисельов, 1960 року народження. У розпал скандалу з діамантовими прокурорами.

«На цей час правоохоронці розглядають кілька версій вбивства киянина, котрий займався ювелірним бізнесом, основна із яких – вбивство із корисливих мотивів», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські кажуть, що ретельно оглянули місце події та опитали свідків. Під час обстеження прилеглої території неподалік виявлені камери відеонагляду, тож записи будуть у законному порядку долучені до матеріалів кримінального провадження.

Розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК доручено слідчим Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Нагадаємо, 5 березня у поліції Києва повідомили, що виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови у Дніпровському районі.

Водночас екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе повідомив, що загиблий – Сергій Кисельов – фігурував в одному з проваджень справи «діамантових прокурорів».

За даними деяких ЗМІ, свідки на місці інциденту бачили людину у формі з погонами.

Справа «діамантових прокурорів» стосується першого заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна і заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, яких затримали у липні 2015 року за підозрою в отриманні 3 млн гривень хабара.

Під час обшуку у них вдома і на роботі були вилучені гроші на загальну суму близько 500 тисяч доларів, а також коштовності та зброю.

У лютому 2017 року колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак заявляв, що в СБУ зачистили всіх, хто займався «діамантовими прокурорами».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: