Тимошенко розповіла, як фінансується «Батьківщина»

Читать на русском
За фактами, які наводяться в журналістському розслідуванні, нібито отримано висновок НАЗК, стверджує кандидат у президенти.

Партія Батьківщина перевірила факти з журналістського розслідування щодо її сумнівного фінансування. Лідер політсили Юлія Тимошенко стверджує, що підприємці переводили гроші через своїх родичів, тому що боялися «репресій» з боку влади.

Як пише «Слово і Діло», про це вона сказала в ефірі ток-шоу Право на владу на телеканалі «1+1», повідомляє ТСН у п'ятницю, 1 березня.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки приховує Юлія ТимошенкоЛідерка «Батьківщини» провалила зобов’язання визнати Росію країною-агресором, ухвалити законопроекти про прозорість фінансування партій та підтримку бійців АТО.

«Ті середні підприємці, які хочуть допомогти партії і перерахувати гроші, вони не можуть це зробити від себе, тому що миттєво відкриваються кримінальні справи, миттєво знищуються ці підприємці, забирається все, що у них є, і це терор, який сьогодні йде по всій країні. Тому вони знаходять своїх родичів, які не під ударом, і намагаються через них зробити внески», - сказала Тимошенко.

Вона запевняє, що у Батьківщини відкриті всі її доходи і витрати, а за фактами, які наводяться в журналістському розслідуванні, нібито отримано висновок Національного агентства із запобігання корупції. За словами Тимошенко, в ньому наголошується, що жодних порушень у фінансуванні партії немає.

«Якби вони зараз знайшли хоч одне порушення, вони ставили б питання про зняття мене з виборів в принципі», - стверджує лідер Батьківщини.

Напередодні журналісти опублікували розслідування про фінансування партії Юлії Тимошенко. У ньому говориться, що Батьківщина отримувала мільйони гривень через підставних осіб. При цьому більшість опитаних «спонсорів» вперше чули про свої пожертвування.

Нагадаємо, журналісти «Слова і Діла» також проводили власне розслідування про те, як витрачає держкошти партія «Батьківщина».

Також ми з'ясовували, куди витрачають наші гроші «Оппоблок», РПЛ, БПП, «Народний фронт» та «Самопоміч».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: