«Нафтогаз» погодився постачати газ до Сміли

Читать на русском
Також у міськраді заявили, що Нафтогаз готовий й далі здійснювати поставки відповідно до чинного законодавства України та положеннями укладених договорів.

КП «Смілакомунтеплоенерго» і НАК «Нафтогаз України» уклали договір про подачу газу в місто Сміла Черкаської області в березні 2019 року.

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

Про це повідомляє Смілянська міськрада, передає «Слово і Діло» в четвер, 28 лютого.

«Вчора (27 лютого, - ред.) надійшов лист від НАК «Нафтогаз України», який підтверджує інформацію, що подача газу в березні 2019 буде, ліміти закуплені», - вказується в повідомленні.

Також у міськраді заявили, що «Нафтогаз» готовий й далі здійснювати поставки відповідно до чинного законодавства України та положеннями укладених договорів. У зв'язку із цим з 1 березня 2019 року КП «Смілакомунтеплоенерго» було внесено до Реєстру споживачів «Нафтогазу».

Раніше меру Сміли оголосили про підозру через зрив в місті опалювального сезону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: