У Смілі почали запускати котельні

Читать на русском
В єдиному досі без опалення місті в Україні Сміла почали запускати котельні для подальшої подачі тепла в квартири жителів.

У місті Сміла Черкаської області почали запускати котельні, незабаром весь населений пункт буде підключений до опалення.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це ввечері в четвер, 15 листопада, заявив мер міста Олексій Цибко, повідомляє УНН.

Оприлюднили проект постанови Ради про позачергові вибори мера СмілиУ документі пропонується організувати вибори депутатів міської ради та мера Сміли протягом 60 днів.

«Уже можу сказати, що запускаються котельні. Прямо зараз їду вже на другу котельню. Дивлюся, контролюю. Вони включаються... Завтра ввечері, думаю, вже 100% буде все місто включено. Якраз паралельно ми ці видимі розриви ліквідуємо. За два дні, думаю, ми все це зробимо», - сказав він.

Раніше президент Петро Порошенко доручив включити опалення в Смілі Черкаської області протягом декількох годин під його відповідальність.

Також повідомлялося, що владі Сміли для входження в опалювальний сезон буде надано короткостроковий кредит на 25 млн грн.

Нагадаємо, 14 листопада жителі Сміли пікетували Кабмін. Компанія, яка надавала послуги за поданням тепла, заборгувала постачальнику газу понад 100 млн гривень. Через це в місті без тепла житлові будинки, лікарні, дитячі садки і школи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: