Зубко повідомив, коли в Смілі повністю відновлять опалення

Читать на русском
За ніч у місті запустили всі котельні, в той час як запуск в звичайному режимі зайняв би близько п'яти днів.

Віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що вже сьогодні, 17 листопада, має бути повністю відновлено опалення у будинках жителів Сміли Черкаської області.

Про це він написав у Twitter, пише Слово і Діло

За його словами, за ніч у місті запустили всі котельні, в той час як запуск в звичайному режимі зайняв би близько п'яти днів.

«Сьогодні в будинках повинен бути звичайний температурний режим», - додав Зубко.

Нагадаємо, вчора ввечері в Смілі почали подачу газу на всі котельні. За станом на 16 листопада опалення було відновлено на 60%, а вночі повідомлялося про те, що в житловому секторі з 152 будинків до теплоносія підключили 57.

Зрив опалювального сезону: як мери обіцяли забезпечити теплом українцівКличко погодився сплатити частину боргу Київенерго, Марцінків не встиг відключити всіх споживачів від СТЕКу, Атрошенко обіцяв знизити тарифи на тепло.

15 листопада президент Петро Порошенко зажадав відновити подачу тепла в цьому місті протягом декількох годин. Він закликав правоохоронців відреагувати на дії чиновників, які привели до надзвичайного стану в Смілі.

Більше про ситуацію зі зривом опалювального сезону в українських містах - за посиланням.

Як мери обіцяли забезпечити теплом українців - на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: