Судове засідання у справі Мангера знову перенесли

Читать на русском
У Шевченківському районному суді міста Києва у четвер, 28 лютого, перенесли судове засідання з розгляду клопотання про продовження терміну дії зобов'язань, покладених на голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

У Шевченківському районному суді міста Києва у четвер, 28 лютого, перенесли судове засідання з розгляду клопотання про продовження терміну дії зобов'язань, покладених на голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства радника міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Що відомо Владиславу Мангеру. Колонка Леоніда ШвецяВладислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Гандзюк, випустили під заставу. При цьому сам Мангер знає занадто багато.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу суду на сторінці в Facebook.

Як зазначається, під час судового засідання судом було оголошено заяву сторони обвинувачення про відкладання розгляду клопотання в зв'язку із участю в інших процесуальних діях. Зазначене клопотання судом було задоволене.

«У той же час стороною захисту в судовому засіданні було заявлено про відвід слідчому судді. За результатами автоматизованого розподілу зазначену заяву передано на розгляд іншому судді», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що судове засідання перенесли на 09.00 1 березня.

Раніше до суду надійшло клопотання про продовження зобов'язань Мангера.

Також нагадаємо, Мангер розповів, з ким у Гандзюк були конфлікти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: