Мангер розповів, із ким у Гандзюк були конфлікти

Читать на русском
Голова Херсонської облради Владислав Мангер заявив, що він є жертвою, а Катерина Гандзюк мала конфлікти з різними структурами влади, включаючи президента.

Голова Херсонської облради Владислав Мангер заявив, що він є жертвою, а Катерина Гандзюк мала конфлікти з різними структурами влади, включаючи президента.

Про це він сказав в опублікованому в понеділок, 25 лютого, інтерв'ю «Українській правді», пише «Слово і Діло».

«Так у неї був конфлікт і з прокуратурою! У неї конфлікт був із президентом України, почитайте її пости щодо Порошенка. Я почитав, так вона всіх поливала», - заявив Мангер.

Також Мангер заявив, що є жертвою у справі про вбивство і винен тільки в тому, що знав підозрюваного в організації вбивства Гандзюк Олексія Левіна (виїхав із України після затримання перших підозрюваних - ред.)

«Я сьогодні є жертвою, оскільки я знав пана Левіна. Ніхто не відпрацьовував коло підозрюваних, з ким він (Левін - ред.) спілкувався, з ким мав бізнес. Ніхто жодного разу не відпрацював коло підозрюваного. Але через те, що в цьому колі є Мангер, він його знав, то давайте на нього», - заявив глава Херсонської облради.

Мангер не заперечує, що Гандзюк могла із ним конфліктувати, але, зазначає, що сам з нею конфліктів не мав.

«Може, у неї був зі мною конфлікт, а я цього не знав. Але у мене з нею не було конфлікту. Особисто я один раз із нею спілкувався у 2015 році, як раз коли мене приймали до партії. Вона встала під час засідання і задала питання, чи був я членом «Партії регіонів». Я відповів, що не був», - додав він.

Мангер каже, що до вбивства Гандзюк може бути причетний екс-голова СБУ Херсонської області Данило Доценко, який зараз очолює Департамент захисту національної державності СБУ, а раніше вимагав, щоб Мангер вийшов із партії «Батьківщина». Він заявляє, що Гандзюк нібито тісно співпрацювала з СБУ.

«Знаю, що вона тісно з ним співпрацювала, він про це говорив», - підкреслив голова Херсонської облради.

Він також вважає дивним, що в справі про вбивство зникли телефон і планшет Ганздюк, які після її смерті її ж батько віддав нібито друзям Катерини.

Раніше голова МВС Арсен Аваков заявив, що СБУ використовує справу Гандзюк для дискредитації поліції.

Також відзначимо, 19 лютого на Мангера наділи електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: