Суд призначив дату розгляду апеляції у справі Мангера

Читать на русском
Супровід до залу судового засідання буде здійснюватися представниками прес-служби Київського апеляційного суду.

Судове засідання з розгляду апеляційної скарги сторони захисту в кримінальному провадженні щодо голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють у організації вбивства Катерини Гандзюк, призначене на 21 лютого.

Що відомо Владиславу Мангеру. Колонка Леоніда ШвецяВладислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Гандзюк, випустили під заставу. При цьому сам Мангер знає занадто багато.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київського апеляційного суду в Facebook.

Як зазначається, розгляд апеляції призначено на 17:10 четверга, 21 лютого. Автоматизованою системою документообігу суду визначено склад суду: суддя-доповідач В.М. Лашевич, судді І.А. Рибак та Н.А. Ященко.

Також наголошується, що судове засідання буде відкритим для журналістів. Супровід до залу судового засідання буде здійснюватися представниками прес-служби Київського апеляційного суду.

Нагадаємо, увечері 19 лютого на Мангера наділи електронний браслет.

11 лютого Мангер оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківська районна суд Києва заарештував Мангера до 3 березня з правом внесення майже 2,5 млн гривень застави. 18 лютого Мангер повернувся на роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: