Активісти пікетували суд над Мангером

Читать на русском
Учасники акції розгорнули транспаранти і запалили фаєри, проте засідання перенесли через неявку адвокатів.

Під будівлею Київського апеляційного суду, де в четвер, 21 лютого, повинні були розглядати апеляцію на запобіжний захід голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, активісти запалили фаєри.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє РБК-Україна.

Мангер готовий свідчити у справі ГандзюкПідозрюваний в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк готовий свідчити Національній поліції і Державному бюро розслідувань.

Учасники ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк» вимагали покарати винних у вбивстві Гандзюк.

Однак суд переніс розгляд апеляційної скарги на запобіжний захід одному з підозрюваних в організації вбивства Гандзюк - Владиславу Мангеру. Засідання перенесли через неявку адвокатів.

Тим часом, батько Катерини Гандзюк після засідання заявив, що боїться за свою безпеку.

«Я вважаю, що Мангер винний. Мангер вдається до залякування свідків. Вони бояться за свою безпеку, боюся за свою безпеку і я. МВС, на жаль, не здатне забезпечити безпеку ні мені, ні свідкам», - розповів батько Гандзюк.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру повідомили про підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк. 15 лютого Шевченківський районний суд Києва заарештував Мангера. У той же день підозрюваний вийшов з СІЗО під заставу в 2,5 млн гривень. Напередодні на нього одягли електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: