В Ощадбанку розповіли, як отримати субсидії в грошовій формі

Читать на русском
У повідомленні йдеться про те, що пенсіонерам, які вирішили отримувати субсидію в грошовій формі, ці кошти надходитимуть разом із пенсією.

Українцям, яким призначили субсидії до 31 грудня 2018 року, вже з березня 2019 року надходитимуть гроші.

Про це клієнтам повідомляє прес-служба Ощадбанку, пише «Слово і Діло».

1,5 тис. грн кожному. Що дасть українцям монетизація субсидій?Кожна сім' отримає приблизно по 1,5 тис. грн у межах монетизації субсидії в Україні, говорить Порошенко. Про монетизацію субсидій поговорили з експертами.

У повідомленні йдеться про те, що пенсіонерам, які вирішили отримувати субсидію в грошовій формі, ці кошти надходитимуть разом із пенсією. Отримати їх можна через «Укрпошту» чи на банківський пенсійний рахунок.

Для отримання субсидії в грошовій формі людям, які не досягли пенсійного віку, завчасно потрібно зареєструватися на сайті Ощадбанку або через контакт-центр банку. Так клієнт зможе обрати найближче відділення, зручний час і дату для отримання субсидії без черг. Отримати грошову субсидію такі клієнти зможуть з 12 числа кожного місяця грошовим переказом через систему «Швидка копійка» Ощадбанку або на особисті рахунки, відкриті в Ощадбанку. Для їхнього отримання необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Якщо клієнт вже має рахунок в Ощадбанку, то гроші надходитимуть автоматично. Якщо у клієнтів немає особистого рахунку, то Мінсоцполітики надішле повідомлення про суму призначеної субсидії та механізм її виплати через Ощадбанк. В банку клієнт зможе відкрити особистий рахунок для подальшого зарахування грошей на картку.

Раніше міністр соцполітики Андрій Рева відзвітував про проходження першого етапу монетизації субсидій.

Також нагадаємо, українцям скоротили термін заборгованості для відмови в субсидії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: