Які пільги обіцяють українцям кандидати в президенти? Тест

Читать на русском
В нашому тесті зібрані обіцянки претендентів на пост глави держави про субсидії, пільги та інші соцвиплати. Вгадаєте, кому належить обіцянка?

Чим ближче вибори, тим складніше визначитися, хто з кандидатів не тільки пообіцяє, але й виконає свої зобов’язання. Є й такі претенденти, котрі просто переписали свої попередні обіцянки в нові програми. Ми вирішили подивитися, що пропонують виборцям кандидати в президенти в соціальній сфери: пільги, субсидії, виплати.

Спробуйте визначити, кому яка обіцянка належить. До речі, щоб Вам не довелося довго шукати та перечитувати, що наобіцяли 44 кандидати в президенти, «Слово і Діло» розібрало всі передвиборчі програми на обіцянки.

В нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіці, переглянути біографію та програму, розкладену на обіцянки. Ще Ви зможете проголосувати за кожну окрему обіцянку, визначивши, наскільки вона важлива, та чи можливо її виконати.

Також пропонуємо пройти тест, в якому зібрані унікальні та навіть дивні обіцянки з програм кандидатів в президенти.

До речі, в нас є тест про обіцянки Зеленського, Тимошенко та Порошенко. Спробуйте, чи зможете розрізнити хто з них що наобіцяв.

Хочете обговорити результати тесту? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: