Хто це пообіцяв: Зеленський, Тимошенко чи Порошенко? Тест

Читать на русском
Ми зробили тест з обіцянок кандидатів у президенти України, які, за прогнозами соціологів, мають найбільші шанси потрапити у другий тур. Чи зможете Ви відрізнити обіцянки Зеленського, Тимошенко та Порошенка одна від одної?
Слово і Діло

А Ви вже читали передвиборчі програми кандидатів в президенти? Ну, гаразд, якщо не всіх, то хоча б трійки лідерів президентських рейтингів? Якщо Ви думаєте, що це нудно, ми можемо трохи підсолодити політичну пілюлю та пропонуємо пройти наш тест, в якому зібрали передвиборчі обіцянки з програм Зеленського, Тимошенко та Порошенка.

Спробуйте визначити, кому яка обіцянка належить. До речі, щоб Вам не довелося довго шукати та перечитувати, що наобіцяли 44 кандидати в президенти, «Слово і Діло» розібрало всі передвиборчі програми на обіцянки.

В нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіці, переглянути біографію та програму, розкладену на обіцянки. Ще Ви зможете проголосувати за кожну окрему обіцянку, визначивши, наскільки вона важлива, та чи можливо її виконати.

Також пропонуємо Вам тест про незвичайні обіцянки кандидатів у президенти, які навряд чи можливо реалізувати.

До речі, у нас є цікавий тест і про старі обіцянки тих, хто зібрався йти в президенти.

Хочете обговорити результати тесту? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: