Невиконані обіцянки кандидатів: Тарута не надав нову модель Податкового кодексу

Читать на русском
Сергій Тарута обіцяв протягом двох тижнів представити нову модель Податкового кодексу. Але не дотримав слова.
Слово і Діло

Всі зареєстровані кандидати в президенти України вже подали свої офіційні програми і продовжують проголошувати публічно нові обіцянки, не зафіксовані на папері. Оскільки деякі з них вже обіймали високі посади, а «Слово і Діло» багато років стежить за виконанням всього обіцяного політиками і чиновниками, за кілька тижнів до виборів ми вирішили нагадати провалені зобов'язання учасників президентських перегонів.

На цей раз згадаємо, як Сергій Тарута обіцяв представити нову модель Податкового кодексу, яка буде стимулювати інвестиційний потенціал країни. «Зараз готується нова модель нового кодексу (податкового – ред.), найближчим часом ми її презентуємо, і як раз в рамках і бізнес-ініціативи, в рамках роботи з експертами. Я думаю, вона буде найнеобтяжливіша в світі. І я думаю, що ми в найближчі два тижні презентуємо її», – заявив Тарута в червні 2016 року.

Але законопроект про нову модель Податкового кодексу Тарута у Верховній Раді так і не зареєстрував. Щодо податкових змін у нього була тільки одна ініціатива – «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки розвитку культури».

Відзначимо, в «Програмі стрімкого розвитку», яку Тарута презентував від партії «Основа» передбачена податкова реформа.

«Слово і Діло» попереджає: більшість палких і красивих промов будь-якого кандидата в президенти згодом перетворяться в невиконані обіцянки.

Раніше ми писали про те, що Ольга Богомолець не добивалася збільшення витрат на розвиток донорства.

Також нагадуємо, що в розділі «Політики» на сайті «Слово і Діло» ви можете знайти всі попередні обіцянки політиків, які вас цікавлять: не тільки провалені, а й виконані, і ті, які поки знаходяться в процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: