Що пишуть у своїх передвиборчих програмах кандидати в президенти? ТЕСТ

Читать на русском
Ми вибрали незвичайні обіцянки кандидатів в президенти з їхніх передвиборчих програм та зробили тест. Пропонуємо Вам визначити, хто з політиків обіцяв перейменувати Україну в УНР або запровадити смертну кару для казнокрадів.
Слово і Діло

Ще цілих два місяці до «дня Х», а ми вже сповна наслухалися обіцянок від кандидатів в президенти. Знизити ціну на газ в чотири рази, зняти депутатську недоторканність, підвищити до європейського рівня зарплати та пенсії й зробити з України процвітаючий центр Всесвіту.

А ось що саме кандидати в президенти зафіксували в своїх передвиборчих програмах, які все-таки треба буде виконувати в разі перемоги, знають далеко не всі. У багатьох програмах обіцянки повторюються – про імпічмент президента, про викорінення корупції і податок на розкіш. Детальніше з програмою кожного кандидата в президенти можна ознайомитися в нашому розділі «Вибори».

Але є унікальні обіцянки, які ми відібрали з програм кандидатів у президенти, щоб ви трохи розім'ялися і запам'ятали, хто що обіцяє, не читаючи тонни макулатури. Пропонуємо Вам визначити, хто з політиків взяв на себя незвичайні зобов'язання, які навряд чи можливо виконати.

До речі, у нас є тест про старі обіцянки тих, хто зібрався йти в президенти.

Раніше, коли співак Іво Бобул ще не передумав брати участь в президентських перегонах (було й таке), ми склали тест, в якому пропонуємо відрізнити, які фрази належать йому, а які – чинним українським політикам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: