Невиконані обіцянки кандидатів: Тимошенко не ініціював створення екологічної міліції

Читать на русском
Юрій Тимошенко обіцяв ініціювати створення екологічної міліції, але потім заявив, що це не в його повноваженнях.
Слово і Діло

Всі зареєстровані кандидати в президенти України вже подали свої офіційні програми і продовжують проголошувати публічно нові обіцянки, не зафіксовані на папері. Оскільки деякі з них вже займали високі посади, а «Слово і Діло» багато років стежить за виконанням всього обіцяного політиками і чиновниками, за кілька тижнів до виборів ми вирішили нагадати провалені зобов'язання учасників президентських перегонів.

На цей раз згадаємо, як Юрій Тимошенко обіцяв ініціювати створення підрозділів екологічної міліції. У своїй передвиборчій програмі як кандидата в нардепи він написав, що за допомогою екологічної міліції буде вестися боротьба з неконтрольованою вирубкою лісів, вивезенням з річок каменю і піску.

Але відповідного законопроекту Тимошенко не ініціював. У листопаді минулого року депутат пояснив це тим, що питання створення екологічної міліції поки не в межах його повноважень. Але якщо з такою ініціативою виступить міністр внутрішніх справ, то підтримає це рішення.

«Слово і Діло» попереджає: більшість палких і красивих промов будь-якого кандидата в президенти згодом перетворяться в невиконані обіцянки.

Раніше ми писали про те, як Роман Насіров обіцяв перемогти контрабанду на Одеській митниці протягом ста днів.

Крім того, ми згадували, як Віктор Бондар вже два рази обіцяв підвищити зарплату вчителям до рівня Європейського Союзу.

Також нагадуємо, що в розділі «Політики» на сайті «Слово і Діло» ви можете знайти всі попередні обіцянки політиків, які вас цікавлять: не тільки провалені, а й виконані, і ті, які поки знаходяться в процесі виконання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: