«Справа Дубневича»: суд залишив залізничника під домашнім арештом

Читать на русском
Апеляційний суд столиці не побачив підстав для зміни запобіжного заходу начальнику відділу філії Центр забезпечення виробництва»УЗ.
Київський апеляційний суд

Суд залишив під нічним домашній арештом начальника відділу верхньої будови колії філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» Андрія Степаненка, підозрюваного детективами НАБУ у причетності до заволодіння понад 93 млн грн, так званої «справи Ярослава Дубневича».

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд відправив Степаненка під нічний домашній арешт. Не погоджуючись з таким рішенням, його адвокат апеляційну скаргу, в якій просить скасувати ухвалу і відмовити детективу в задоволенні клопотання повністю. Він додав, що Степаненко раніше не судимий, а оголошена підозра не обґрунтована та не підтверджена доказами. Також захисник вважає нічний домашній арешт є невмотивовано жорстким.

Вивчивши апеляцію, судді відмовили в її задоволенні. Вони вказали, що суддя першої інстанції ухвалив законне і обґрунтоване рішення.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру фігурантам стрілочної «справи Дубневича». Також суд обрав запобіжний захід першим трьом підозрюваним, а пізніше – ще трьом. Крім того, суддя відпустив під особисте зобов'язання ще одну підозрювану у справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: