Вакарчук назвав своїх друзів серед кандидатів

Читать на русском
Вакарчук заявив, що вже кілька років не спілкувався з кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко, а з президентом Петром Порошенком спілкувався у грудні.

Співак і музикант Святослав Вакарчук заявив, що вже кілька років не спілкувався з кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко, а з президентом Петром Порошенком спілкувався у грудні торік за ініціативою глави держави.

Як пише «Слово і Діло», про це він розповів в інтерв'ю УП.

Як розібратися в президентських рейтингах та звідки виборці беруть інформацію про кандидатівЧому Зеленський випереджає Порошенка й Тимошенко в останніх президентських рейтингах та з яких джерел виборці найчастіше дізнаються про кандидатів.

На питання, чи пропонував йому Зеленський об'єднати зусилля і разом піти на вибори, Вакарчук відповів, що вже декілька років з ним не спілкувався.

Також він зазначив, що не дивиться відеоблоги шоумена, бо має багато інших справ у своєму житті.

Щодо спілкування з Тимошенко та Порошенком, з якими він знайомий з помаранчевих часів, то співак розповів, що його знання по різних людей перебільшують.

«З більшістю кандидатів у президенти, які зараз є, я знайомий або ледве-ледве, або взагалі не знайомий», - сказав Вакарчук.

На питання, про що говорить з Тимошенко, коли з нею зустрічається, музикант сказав, що не бачив її чотири роки.

Невиконані обіцянки кандидатів: Порошенко забув відмовитися від квот при формуванні КабмінуПорошенко провалив обіцянку формувати Кабмін без квот. За його наполяганням були призначені міністри-легіонери, а представники БПП отримали найбільше портфелів.

При цьому на уточнення, що вони бачились, бо на Ялтинській конференції і Тимошенко сиділа у першому ряду і уважно слухала його виступ, зазначив, що вони лише привіталися і він не бачив, де сиділа лідерка «Батьківщини».

Щодо зустрічі з Порошенком, яка відбулася в Адміністрації президента у грудні торік на запрошення президента, то Вакарчук розповів, що крім виборчої реформи майже нічого не обговорювали.

На питання, для чого Порошенко його покликав і чи схиляв до чогось, Вакарчук відповів, що це питання не до нього і додав, що не обговорює кандидатів у президенти.

«Слово і Діло» пропонує пройти тест, в якому зібрали передвиборчі обіцянки з програм Зеленського, Тимошенко та Порошенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: