Вибори-2019: як виконує обіцянки кандидат в президенти Тимошенко

Читать на русском

У Юрія Тимошенко не дуже багатий політичний досвід – в його активі лише робота в парламенті восьмого скликання. Проте, Тимошенко вирішив балотуватися в президенти України, за що його виключили з фракції «Народного фронту».

За час депутатської каденції він дав 30 обіцянок, з них виконав – 14 (47%), провалив – чотири (13%), ще 12 залишаються в процесі виконання.

Наприклад, Тимошенко обіцяв підтримати розрив дипломатичних відносин з Росією, але не виконав це зобов'язання. Відповідна поправка була внесена в законопроект про реінтеграцію Донбасу, Рада голосувала за цю поправку, проте для її прийняття не вистачило голосів. Тимошенко ж цю пропозицію не підтримав.

У своїй передвиборчій програмі кандидат в президенти обіцяє ввести візовий режим з Росією, відновити територіальну цілісність України, забезпечити вступ в НАТО і припинити транспортне сполучення з країною-агресором.

Крім того, Тимошенко обіцяє відкрити ринок сільськогосподарської землі, провести справедливу приватизацію державного майна, зняти депутатську недоторканність і посилити кримінальну відповідальність за корупційні злочини.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Юрій Тимошенко задекларував житловий будинок і земельну ділянку в Івано-Франківській області та орендовану квартиру в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: