Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти Юрій Тимошенко

Читать на русском

Про те, що народний депутат Юрій Тимошенко планує балотуватися в президенти, стало відомо, коли його виключили з фракції «Народного фронту». У президенти Тимошенко йде для того, щоб «цінності та ідеали Майдану перемогли й стали реальністю». За його словами, 2,5 мільйони гривень для застави він позичив у «простих, але не бідних фермерів», і гроші доведеться повернути. «Слово і Діло» заглянуло до декларації чергового претендента.

Особливо похвалитися Тимошенку нічим: у 2017 році він заробив 239 тисяч гривень, інших коштів у нього було. Крім того, він володів житловим будинком і земельною ділянкою в Івано-Франківській області, а в Києві орендував квартиру.

Його дружина Зоряна Тимошенко заробила 31,9 тисячі гривень, син Нестор отримав 1,8 тисячі гривень стипендії та 490 гривень матеріальної допомоги. Дружина кандидата також володіла земельною ділянкою в Івано-Франківській області та ще одну орендувала. В її власності також був офіс-магазин.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, що Юрій Тимошенко та його суперники обіцяють в разі перемоги, можна подивитися в нашому розділі «Вибори-2019».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: