ЗМІ повідомляють про погіршення стану здоров'я Скрипаля

Читать на русском
За інформацією джерел видання, 67-річний Сергій Скрипаль знаходиться під наглядом лікарів. Медики побоюються, що він навряд чи коли-небудь повністю відновиться після отруєння.

Стан здоров'я колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, отруєного нервово-паралітичною речовиною «Новичок», погіршився.

Про це повідомляє The Sunday Times у неділю, 17 лютого, передає «Слово і Діло».   За інформацією джерел видання, 67-річний Сергій Скрипаль знаходиться під наглядом лікарів. Медики побоюються, що він навряд чи коли-небудь повністю відновиться після отруєння «Новичком», що вражає нервову систему.   «У нього погіршився стан здоров'я. Він отримує медичну допомогу вдома», - повідомило інформоване джерело в розвідці.   Співрозмовник уточнив, що лікарі не можуть прогнозувати наслідки отруєння «Новичком», оскільки майже нічого невідомо про вплив, який чинить отрута в довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, 4 березня 2018 року колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною «Новичок» в британському Солсбері.

Раніше було названо ім'я третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: