Справа Скрипалів: з'явилися нові підозрювані

Читать на русском
За версією поліції, двоє росіян видавали себе за туристів, щоб отримати британську візу. Після нападу, який стався в березні 2018 року, вони повернулися до Росії.

Поліція Великої Британії веде розслідування щодо ще двох росіян, яких підозрюють у причетності до отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Daily Mail.

Як наголошується, в «справі Скрипалів» тепер проходять п'ять підозрюваних. Передбачається, що силовики проінформують уряд про докази проти двох нових підозрюваних у найближчі кілька тижнів.

За версією поліції, двоє росіян видавали себе за туристів, щоб отримати британську візу. Після нападу, який стався в березні 2018 року, вони повернулися до Росії. Співрозмовники Daily Mail відзначають, що роль обох у цій операції була «набагато меншою» порівняно з іншими учасниками. Крім того, нові підозрювані пересувалися британською територією окремо від основної групи отруйників.

Раніше стало відомо, що в «справі Скрипалів» з'явився третій підозрюваний – офіцер військової розвідки Росії з вигаданим ім'ям Сергій Федотов. Стверджується, що він прибув до Британії, щоб допомогти Олександру Петрову та Руслану Боширову.

Також нагадаємо, Євросоюз ухвалив нові санкції в «справі Скрипаля».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: