У брата Зайцевої відібрали права за водіння в нетверезому стані

Читать на русском
Суд заборонив Василю Зайцеву протягом року керувати автотранспортом і стягнув з нього штраф у розмірі 10 тисяч гривень.

У Харкові брата Олени Зайцевої - Василя - Дзержинський районний суд притягнув до адміністративної відповідальності за водіння в нетверезому стані. З Василя Зайцева стягнули штраф у розмірі 10 тисяч гривень, і позбавили його прав.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 15 лютого, повідомляється на сторінці спільноти Police Control Ukraine у Facebook.

Попри опіати в сечі, Зайцева була тверезою – наркологХарківський нарколог Олена Федірко, яка першою оглядала Олену Зайцеву, розповіла про те, що на місці не можна було визначити, чи перебувала водій Lexus у стані наркотичного сп'яніння.

Зазначається, що Василь Зайцев припаркував свій автомобіль BMW 320 на тротуарі, не залишивши пішоходам місця для пересування. Під час розмови з водієм поліцейські помітили в нього явні ознаки сп'яніння.

«Під час спілкування з водієм інспектори виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння в установленому законом порядку Зайцев відмовився в присутності двох свідків», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, резонансна ДТП за участю Олени Зайцевої сталася 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова. Тоді її позашляховик і авто Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої відкинуло на пішоходів, унаслідок чого загинули шестеро людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: