У Зайцевої хвороба мозку – адвокат

Читать на русском
Адвокат винуватиці смертельної ДТП в Харкові Олени Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що у його підзахисної хвороба мозку.

Адвокат винуватиці смертельної ДТП в Харкові Олени Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що у його підзахисної хвороба мозку.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише Укрінформ.

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

«Діагноз Зайцевій встановили лікарі в СІЗО. У неї посттравматична енцефалопатія головного мозку...У Зайцевої спостерігається підвищення тиску, і вона потребує обстеження у невропатолога. Такого фахівця в СІЗО немає», - сказав адвокат.

Правозахисник додав, що можливість Зайцевої брати участь в судових засіданнях залежить від стану її здоров'я.

Раніше повідомлялося, що комісія, під управлінням Харківської ОДА, за результатами оглядів вирішила, що протипоказань для перебування в СІЗО у Олени Зайцевої немає.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. У результаті аварії загинули шестеро людей.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: