ДТП у Харкові: суд залишив під арештом Зайцеву та Дронова

Читать на русском
Київський районний суд Харкова продовжив до 5 січня 2019 року арешт Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, обвинуваченим у смертельному ДТП.

Київський районний суд Харкова продовжив до 5 січня 2019 року арешт Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, обвинуваченим у смертельному ДТП.

Про це повідомляє «Слово і Діло» в середу, 7 листопада.

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

Захист Дронова та сам обвинувачений заперечували проти задоволення клопотання, стверджуючи, що ризики, на які посилається обвинувачення, не доведені. Також Дронов висловив готовність здати закордонний паспорт і права на підтвердження того, що не має наміру ховатися від суду та здійснювати нове правопорушення.

Захист Олени Зайцевої також заперечував проти задоволення клопотання прокуратури, називаючи ризики непідтвердженими і необгрунтованими. Адвокати стверджували, що стан здоров'я їхньої підзахисної продовжує погіршуватися.

Суд продовжив утримання під вартою обох обвинувачених на 60 днів - до 5 січня 2019 року.

Сама справа по суті в середу не розглядалося. Адвокат Дронова Сергій Перепелиця попросив суд дати час, щоб ознайомитися із результатами додаткової комплексної судової автотехнічної експертизи і експертизи відео- і аудіозаписів, а також сформувати позицію захисту. Наступне засідання у справі призначено на 13 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: