ДТП в Харкові: лікарі розповіли про здоров'я Зайцевої

Читать на русском
Комісія не виявила в Зайцевої жодних патологій. Головна фігурантка кривавого ДТП у Харкові повністю здорова.

Комісія, створена обласним управлінням охорони здоров'я, за результатами оглядів фахівцями і додаткових обстежень головної фігурантки кривавого ДТП в Харкові Олени Зайцевої, не виявила в неї жодних патологій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

«За результатами обстеження обласними фахівцями жодних патологій у підслідної Зайцевої не виявлено. Жодних протипоказань для її перебування в умовах слідчого ізолятора немає», – повідомив про висновки комісії начальник управління охорони здоров'я ХОДА Богдан Федак.

Огляд та обстеження Олени Зайцевої проводили 22 жовтня наступні фахівці: обласний нейрохірург, кардіолог, обласний офтальмолог, обласний кардіолог, ревматолог, а також обласні фахівці з ультразвукової та лабораторної діагностики.

Всю необхідну інформацію та висновки обласна комісія передала до правоохоронних органів.

Нагадаємо, адвокати Зайцевої скаржаться, що їхня підзахисна погано себе почуває.

Резонансні ДТП в Україні: які обіцянки політики дають щодо розслідуваньІгор Мосійчук, зокрема, вже пообіцяв контролювати розслідування за фактом наїзду на дитину в Києві.

Як відомо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоний сигнал світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого перебував 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Зайцва визнала свою провину. Дронов провину заперечує й наполягає, що він також постраждав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: