Суд відпустив екс-заступника Каськіва, САП подала апеляцію

Читать на русском
Антикорупційні прокурори оскаржують пом'якшення запобіжного заходу колишньому заступнику Владислава Каськіва.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд пом'якшив запобіжний захід колишньому заступнику голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів Владислава Каськіва Сергію Шуту, відпустивши його під особисте зобов'язання.

На це рішення Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала апеляційну скаргу, повідомили журналісту «Слова і Діла» в САП.

Рішення про зміну запобіжного заходу екс-заступнику Каськіва ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва ще 8 лютого. Проте, у САП вважають його необґрунтованим і незаконним, а також просять його скасувати у зв'язку з невідповідністю висновків суду.

Нагадаємо, 9 листопада 2018 року суд зменшив Шуту розмір застави з 5 до 3 мільйонів гривень, повернувши йому різницю в 2 млн грн. Однак вже 18 грудня Київський апеляційний суд скасував цю ухвалу. Через невнесення повної суми застави у САП спробували взяти екс-заступника Каськіва під варту. Проте, як з'ясувалося, він вніс решту суми того ж дня, коли Київський апеляційний суд скасував ухвалу про зменшення застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: