Адвокату екс-заступника Каськіва обмежили терміни ознайомлення зі справою

Читать на русском
Столичний суд підтримав прохання антикорупційного прокурора про обмеження терміну ознайомлення з розслідуванням новому адвокату підозрюваного.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд обмежив до 8 квітня терміни ознайомлення з розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро новому адвокату колишнього заступника голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України часів Владислава Каськіва Сергія Шута.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олег Макар просив суд обмежити терміни ознайомлення зі справою для нового адвоката Шута і всіх захисників, які можуть бути залучені до 1 лютого. На думку правоохоронців, підозрюваний затягує процедуру ознайомлення.

Вивчивши матеріали клопотання, суддя Вишняк частково його задовольнив. Так, суд обмежив лише новому адвокату Шута терміни ознайомлення до 8 квітня.

Нагадаємо, 9 листопада 2018 року суд зменшив Шуту розмір застави з 5 до 3 мільйонів гривень, повернувши йому різницю в 2 млн грн. Однак вже 18 грудня Київський апеляційний суд скасував цю ухвалу. Через невнесення повної суми застави у САП спробували взяти екс-заступника Каськіва під варту. Проте, як з'ясувалося, він вніс решту суми того ж дня, коли Київський апеляційний суд скасував ухвалу про зменшення застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: