Справа Держінвестпроекту: суд залишив під арештом авто екс-чиновника

Читать на русском
Столичний суд залишив під арештом транспортний засіб одного з колишніх чиновників Держінвестпроекту.
Київський апеляційний суд

Суд залишив під арештом автомобіль Audi A6, який виявили детективи НАБУ у дворі приватного будинку колишнього заступника керівника Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Сергія Шута.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду за результатами розгляду скарги представника власника майна, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, в листопаді 2017 року НАБУ провело обшук у приватному будинку Шута, і знайшли там автомобіль Audi A6 2009 року випуску, яким він користується. Сам транспортний засіб належить іншій особі. Втім, за клопотанням НАБУ, на авто наклали арешт. Екс-заступника голови Держінвестпроекту підозрюють у причетності до розкрадання 259,2 мільйона гривень підприємства.

У скарзі представник майна вказував, що його клієнт не є підозрюваним і не має будь-якого процесуального статусу в цій справі. Крім того, він повідомив, що цей автомобіль не є знаряддям вчинення кримінального злочину.

Вислухавши доводи, судді залишили під арештом автомобіль Audi A6.

Нагадаємо, суд заочно заарештував рідного брата екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва Олександра. Також НАБУ його оголосило в розшук. Раніше суд продовжив запобіжний захід двоюрідному брату Каськіва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: