ЄС та США готують чергові санкції проти Росії – ЗМІ

Читать на русском
Чиновник ЄС заявив FT, що санкції будуть спрямовані щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до затримання українських суден в Керченській протоці.

Європейський союз і США працюють над новими санкціями щодо Росії у відповідь на затримання українських моряків.   Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал Sky News.

Плани на мир: як кандидати в президенти пропонують повертати Крим та ДонбасКандидати в президенти намагаються уникати конкретики, коли справа доходить до питання їхнього бачення деокупації Донбасу та Криму. Що саме пропонують політики, дізнавався Олександр Радчук.

Телеканал, з посиланням на джерела повідомив, що Британія та її європейські союзники закликають до того, щоб обмежувальні заходи щодо РФ були озвучені Брюсселем у майбутні тижні.

Крім того, газета Financial Times повідомляє, що санкції проти РФ будуть обговорені вже на зустрічі міністрів закордонних справ Європейського союзу в наступний понеділок. Відзначається, що обмежувальні заходи можуть бути введені протягом двох місяців, до кінця березня.

Чиновник ЄС заявив FT, що санкції будуть спрямовані щодо фізичних і юридичних осіб, причетних до затримання українських суден в Керченській протоці.

Нагадаємо, в Кремлі вимагають санкцій ЄС проти України.

Також відзначимо, голова розвідки Росії потрапив під санкції ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: