Кандидат у президенти Носенко задекларував більш ніж 7 мільйонів гривень зарплати

Читать на русском

Сергій Носенко вже намагався потрапити у велику політику, беручи участь у довиборах до Верховної Ради в 2016 році (за одномандатним виборчим округом у Полтавській області). До парламенту він не пройшов, а зараз Центральна виборча комісія зареєструвала Носенка як кандидата в президенти України. «Слово і Діло» подивилося, що він задекларував за 2017 рік.

За 2017-й Носенко заробив 7,5 мільйонів гривень (він старший керуючий директор ТОВ «Інтернешнл Інвестмент Партнерс Україна»), на рахунках у нього було 246,7 тисячі гривень, 191 євро та 917 доларів, готівкою – 50 тисяч доларів, 40 тисяч євро та 1 мільйон гривень.

Із нерухомості він задекларував дві квартири в Києві, дві земельні ділянки в Київській області (одна з них в оренді). Крім того, в Носенка було три автомобілі: Land Rover Range Rover 2014 і 2008 років випуску та Porsche Cayenne 2012 року. Його дружина Любов Носенко їздила на Porsche Cayenne 2008 року.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, що обіцяє Сергій Носенко та його суперники в разі перемоги на виборах, можна подивитися в нашому розділі «Вибори-2019».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: