Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти Безсмертний

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати декларації офіційних кандидатів на посаду президента України. На черзі самовисуванець Роман Безсмертний.

Зарплата Безсмертного за 2017 рік становила 400,1 тисячі гривень, на банківських рахунках він зберігав 149 тисяч гривень і 34 долари, готівкою – 115 тисяч гривень і 7 тисяч доларів. Його дружина Тетяна Мокріді отримала 17 тисяч гривень страхових виплат і зберігала на рахунках 73 долари, 1,7 тисячі гривень і 12 тисяч доларів.

Безсмертний задекларував три земельні ділянки та житловий будинок у Київській області, квартиру в Києві (інше право користування) та автомобіль Mersedes-Benz S 2005 року випуску. Водночас його дружина була власницею квартири в Києві, двох машиномісць, у спільній власності в неї житловий будинок і в іншому праві власності дві земельні ділянки у Вінницькій та Київській областях.

Також кандидат у президенти вказав колекцію старовинних книг і корпоративні права на ТОВ Науково-виробниче підприємство «Система», а його дружина – годинник і права на ТОВ «Інститут політичних технологій» (вона була власницею цього підприємства).

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми писали, на чому піарилися можливі кандидати в президенти минулого тижня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: