Вибори-2019: Дерев'янко задекларував мільйони готівкою та квартиру в Криму

Читать на русском

Народний депутат Юрій Дерев'янко вперше балотується в президенти, його висунула партія «Воля». «Слово і Діло» сьогодні заглянуло до декларацій кандидата за 2017 рік.

Зарплата Дерев'янка за 2017-й склала 240,8 тисячі гривень, кошти на виконання депутатських повноважень – 252,8 тисячі гривень. На банківських рахунках він зберігав 21,7 тисячі гривень, 5,3 тисячі доларів і 65 євро, готівкою – 2,9 мільйона доларів, 1,4 мільйона євро та 177 тисяч гривень. Крім того, нардеп позичив 10,6 мільйона доларів.

Як виконують обіцянки потенційні кандидати в президентиСлово і Діло аналізувало, як виконують обіцянки потенційні кандидати в президенти, які зараз обіймають державні посади.

Його дружина Анастасія Звєрєва заробила 63,4 тисячі гривень і отримала 16,8 тисячі гривень страхових виплат. На банківських рахунках у неї було 11,4 тисячі гривень, 1,9 тисячі доларів, 811 євро, готівкою – 76,1 тисячі гривень, 65,9 тисячі євро й 719,8 тисячі доларів.

З нерухомості в народного депутата було дві земельні ділянки, житловий і дачний будинки в Київській області, чотири квартири (в Києві та в Криму), два машиномісця та п'ять офісів у Івано-Франківській області. Також у нього було три автомобілі: Land Rover Range Rover 2010 року, Totota Land Cruiser 2010 року та Mercedes Benz 2007 року.

У його дружини в спільній власності був комплекс із виробництва сільськогосподарської продукції в Київській області, три земельні ділянки в Київській і Львівській областях, житловий будинок у Львівській області, квартира в Києві та дачний будинок у Київській області. Анастасія Звєрєва також володіла трьома автомобілями: Land Rover Range Rover 2009 року, Lexus RX 2009 року та Land Rover Range Rover 2010 року.

Також Дерев'янко задекларував картину та дві пари годинників, а його дружина – чотири ювелірних вироби та хутряне пальто.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, передвиборчі обіцянки Юрія Дерев'янка можна подивитися в нашому розділі «Вибори-2019».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: