Вибори-2019: що задекларував кандидат у президенти Габер

Читать на русском

«Слово і Діло» вивчає декларації офіційних кандидатів у президенти. Дивимося, чим станом на 2017 рік володів Микола Габер.

Габер заробив за 2017 рік 37,3 тисячі гривень і 2,6 мільйона гривень отримав у подарунок. Готівкою він зберігав 134 тисячі доларів і 76,6 тисячі гривень, 55 тисяч доларів позичив. Його дружина Олена Ніколаєва заробила 40,2 тисячі гривень, у подарунок отримала 1,3 мільйона гривень, готівкою зберігала 57 тисяч доларів.

З нерухомості Габер задекларував житловий будинок і чотири земельні ділянки в Одеській області, дві квартири в Києві. Олена Ніколаєва володіла квартирою й дачним будинком у Києві, земельною ділянкою та гаражем. У самого Габера автомобіля не було, а його дружина їздила на Mitsubishi Lancer 2007 року випуску.

Крім того, кандидат у президенти є засновником п'яти газет («Експрес-кур'єр», «Політична кухня», «Дитяча газета», «В світі тварин», «Веселий Київ») та журналу «Український орнітологічний журнал». У нього були авторські права на газету «Експрес-Круїз» і корпоративні права на ТОВ «Експрес-кур'єр корпорейншн» (він також є власником цієї компанії) і ТОВ «Автодорожне підприємство «Тракт».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, передвиборчі обіцянки Миколи Габера можна подивитися в нашому розділі «Вибори-2019».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: