Дружина генпрокурора подала до суду на Гриценка

Читать на русском
Народний депутат, дружина генпрокурора Юрія Луценка Ірина подала позов на колишнього міністра оборони, кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Народний депутат, дружина генпрокурора Юрія Луценка Ірина подала позов на колишнього міністра оборони, кандидата в президенти Анатолія Гриценка з вимогою відшкодувати 2,5 мільйони гривень моральної компенсації за образу честі та гідності сім'ї Луценків.

У кандидата в президенти Гриценка поки немає власної квартири, проте є човенГриценко задекларував одну іномарку, авторські права на торговельні марки та громадську організацію. Дача, чотири квартири й видавництво належать його дружині.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ZIK, передає «Слово і Діло».

«2,5 мільйона гривень – це та сума, яку Анатолій Гриценко знайшов, щоб зробити платіж, який приймає Центрвиборчком у кандидатів у президенти. Якщо він знайшов її як майбутній верховний головнокомандувач (це він так думає, але так не думає народ України, так не думаю я як мати воїна), то програний ним у суді позов обійдеться йому в той же завдаток», – заявила Луценко.

Вона додала, що в разі перемоги в суді її сім'я надішле гроші на потреби волонтерських організацій та на армію. На її думку, армія втратила свою боєздатність в ті часи, коли Гриценко був міністром оборони.

Нагадаємо, раніше Гриценко заявив, що Юрій Луценко ховав свого сина на фронті, коли той служив у зоні АТО. Генпрокурора розлютили такі слова й Луценко поставив ультиматум кандидату в президенти, щоб він вибачився.

Пізніше Гриценко перепросив перед сином генпрокурора Олександром, але заявив, що не має наміру вибачатися перед самим Луценком і викриває його в брехні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: