Дружина генпрокурора має намір подати до суду позов проти Гриценка

Читать на русском
Луценко підкреслила, що Гриценко на посаді міністра оборони знищив систему військового харчування й не зміг забезпечити солдатів необхідним спорядженням.

Народний депутат, дружина генерального прокурора Ірина Луценко заявила, що готує судовий позов проти колишнього міністра оборони, кандидата в президенти України Анатолія Гриценка.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook в середу, 30 січня, повідомляє «Слово і Діло».

Кандидат у президенти Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянкуАнатолій Гриценко на публічних посадах виконав кожну другу обіцянку, політик був міністром оборони і нардепом.

«Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка до суду. І всі гроші віддам на потреби армії. Хоча б так змушу цього брехуна допомогти Збройним силам України», – заявила вона.

Так вона відреагувала на заяву Гриценка про те, що її чоловік Юрій Луценко та інші високопоставлені політики приховували своїх синів від служби в АТО. За її словами, її син Олександр Луценко в 2014 році добровольцем брав участь у бойових діях на Донбасі, він служив солдатом у 55-й бригаді.

Луценко підкреслила, що Гриценко на посаді міністра оборони «знищив систему військового харчування й не зміг забезпечити солдатів необхідним спорядженням».

«Каску, броніки та намети ми купували самі ... Харчування привозили ми та інші мами-волонтери ... Колеса на тягачі гармат купували самі ... Нічне бачення для солдатів охорони артилерії купували самі», – зазначила нардеп.

Раніше Луценко поставив ультиматум Гриценку через слова про сина.

Також нагадаємо, Гриценко розповів про допит у СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: