Луценко поставив ультиматум Гриценку за слова про сина

Читать на русском
Луценко емоційно відреагував на слова Анатолія Гриценка про участь сина генпрокурора в АТО і назвав кандидата в президенти нецензурним словом.

Генеральний прокурор Юрій Луценко дав кандидату в президенти, екс-міністру оборони Анатолію Гриценку 24 години на вибачення за слова про свого сина.

Про це Луценко в середу, 30 січня, написав на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Він повідомив, що Гриценко, відповідаючи на запитання Дмитра Гордона про причини неучасті сина генпрокурора в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби той не ховав сина від фронту.

«Даю 24 години «чесному» полковнику для вибачення», – висунув ультиматум генпрокурор.

Луценко додав, що його син «пішов у 2014 році на фронт добровольцем і служив солдатом 2-ї гармати 1-го вогневого взводу 2-ї батареї 1-го гаубичного дивізіону 55-ї Запорізької бригади».

«І поки бравий екс-міністр оборони заявляв, що призов його сина є покаранням за громадянську позицію, мій Саша разом із побратимами вів вогонь по противнику з-під Пісків під час оборони ДАПа. Не вважаю це чимось особливим. Це обов'язок кожного громадянина своєї країни. Але поняття честі в мене й мого сина зовсім інші, ніж у цього г...», – йдеться в пості.

Як повідомлялося, під час свого виступу генеральний прокурор Юрій Луценко на форумі на підтримку Петра Порошенка заявив, що вдвічі дешевший газ для України – це шлях до Сибіру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: