Вибори-2019: Бондар провалив майже половину своїх депутатських обіцянок

Читать на русском

Депутат від «Відродження» Віктор Бондар уперше балотується на посаду президента. За свою політичну кар'єру він встиг попрацювати в Секретаріаті Кабінету міністрів, очолити Міністерство транспорту і зв'язку України, а також Дніпропетровську обласну державну адміністрацію. Крім того, він працював заступником голови Державної митної служби, а з 2012 року є народним депутатом.

За час свого депутатства Бондар дав 81 обіцянку, з них виконав лише 11 (14%), провалив – 38 (47%). Таким чином, він посідає 333-тє місце в рейтингу відповідальності народних депутатів.

У своїй передвиборчій програмі Бондар пообіцяв повну перебудову державної пенсійної системи, перегляд умов Угоди про асоціацію з Європейським Союзом та умов співпраці з Міжнародним валютним фондом, скорочення витрат на органи влади на 50% (ми вже написали, що не так з обіцянкою), медичне страхування.

Крім того, в програмі кандидата є обіцянка зберегти мораторій на продаж землі до створення умов відкриття ринку й скоротити кількість правоохоронних органів в Україні.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, на реєстрацію кандидатом у президенти документи подала 91 особа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: