Як вони працюють над своїми деклараціями. Михайло Бондар

Читать на русском
У нардепа немає квартири, машини та рахунку в банку або фірм, що йому належать. Єдиний його дохід, судячи з декларацій, становить зарплата.
Михайло БондарСлово і Діло

За рік до виборів «Слово і Діло» продовжує стежити за тим, як народні обранці виконують свої обіцянки, почитати про це можна в рубриці «Обіцянки країни чудес». Тепер ми вирішили подивитися неробочий бік життя парламентарів і вивчити їхні декларації. Сьогодні подивимось, як за час депутатства змінилися статки Михайла Бондаря (фракція «Народного фронту»).

У 2014 році Михайло Бондар вказав у декларації земельну ділянку (300 кв. м), квартиру (100 кв. м) та ще одну квартиру (100 кв. м), що належала іншим членам сім'ї.

Михайло БондарНародний депутат України

Жодних цінних паперів або зареєстрованих на своє ім'я фірм у першій декларації нардеп не вказав.

Із доходів Бондар вказав зарплату 45 тисяч 351 гривню 27 копійок, дивіденди 27 тисяч 316 гривень 96 копійок, а також страхові виплати 80 тисяч гривень. Інші члени сім'ї отримали інші види доходів на 7 тисяч 907 гривень.

На банківських рахунках нардеп вказав 157 тисяч 800 гривень.

У декларації Бондаря за 2015 рік немає вищевказаних квартир та земельної ділянки, зате з'являється інформація про квартиру (33 кв. м), яка на 33% перебуває у власності нардепа, та ще одну квартиру (33 кв. м), яка на 33% належить його сину.

Як вони працюють над своїми деклараціями. Ігор АртюшенкоСудячи з декларацій, Артюшенко їздить на чужій Ладі 16-річної давнини, не має власних фірм, дач і заміських будинків.

Із доходів Бондар зазначив зарплату 79 тисяч 493 гривні, відсотки в розмірі 12 тисяч 194 гривні. На банківських рахунках у нардепа, як і раніше, було 157 тисяч 800 гривень.

У 2016 році в декларації Бондаря є ише одна зміна, що стосується його доходів. Він вказав зарплату в розмірі 169 тисяч 871 гривня.

У 2017 році в декларації нардепа відсутні зазначені раніше квартири. Також він не задекларував жодного цінного майна, автомобілів або фірм, що йому належать. Не вказав Бондар і коштів на рахунках у банках. Єдина оновлена інформація про доходи – зарплата депутата в сумі 255 тисяч 290 гривень, а також матеріальна допомога – 7 тисяч 450 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, як Михайло Бондар виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: