Парубій висловив підтримку Супрун

Читать на русском
Голова Верховної ради України Андрій Парубій висловив підтримку Уляні Супрун, яку 5 лютого відсторонив від посади Окружний адміністративний суд Києва.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив підтримку Уляні Супрун, яку 5 лютого відсторонив від посади Окружний адміністративний суд Києва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook Парубія.

Супрун поки не звільнили, й вона залишиться на посаді, навіть якщо Мосійчук виграє судЯкщо Супрун програє суд, то вона все одно залишиться в МОЗ на посаді першого заступника міністра. А ось законність усіх підписаних нею раніше рішень може бути поставлена ​​під сумнів.

Він зазначив, що «найбільшим із найбільших успіхів» Верховної ради цього скликання вважає те, що парламент ухвалив медичну реформу.

«Уляна Супрун стала провайдером цієї фундаментальної реформи. Уляна Супрун взялася за дуже нелегку роботу. Вона стала на шлях боротьби з головним злом у медичній галузі – корупцією! Вона дала бій медичній мафії, яка цинічно заробляє на здоров'ї українців. Переконаний, що Уляна Супрун має продовжити впровадження медичної реформи! Тому я підтримую Супрун!», - пояснив Парубій.

Нагадаємо, раніше підтримку Уляні Супрун висловили президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр України Володимир Гройман.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Рішення ухвалили за підсумками розгляду позову нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Пізніше члени Кабінету міністрів висловили стурбованість тиском, який здійснюється з метою зупинки реформування галузі охорони здоров'я під керівництвом команди Міністерства охорони здоров'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: