Меблі IKEA можна буде орендувати

Читать на русском
Така послуга запроваджується в межах програми з підвищення екологічності бізнесу. Першою країною, в якій IKEA випробує нову бізнес-модель, стане Швейцарія.

Шведська компанія IKEA почне здавати меблі в оренду.

Як пише «Слово і Діло», про це в інтерв'ю Financial Times розповів виконавчий директор Inter IKEA (володіє брендом IKEA) Торбйорн Льоф.

IKEA в Україні: чи зміниться вітчизняний ринок із приходом шведського бренда?Відомі шведські бренди IKEA і H&M уже цього року вийдуть на ринок України. Як це позначиться на вітчизняному виробнику, міркували експерти.

Така послуга запроваджується в межах програми з підвищення екологічності бізнесу. Першою країною, в якій IKEA випробує нову бізнес-модель, стане Швейцарія.

Вже з лютого 2019 року там можна буде взяти в оренду кілька різних типів меблів. Взяти на деякий час можна буде лише товари для офісу, проте в планах компанії поширити таку практику й на кухонні меблі.

За рахунок запуску послуги оренди меблів шведський ритейлер планує скоротити свій вплив на навколишнє середовище.

IKEA вже запустила проекти з переробки деревини та інших типів своєї продукції, зокрема матраців, у деяких країнах. Крім цього, додав Торбйорн Льоф, керуючись екологічними ідеями, компанія вже змінила дизайн своїх диванів, щоб при утилізації їх легко можна було розібрати на частини з окремих матеріалів: дерево, метал, текстиль і пінопласт.

Нагадаємо, відкриття торгово-розважального центру Ocean Mall, орендарем в якому виступить перший в Україні магазин шведського рітейлера IKEA, заплановане на 1 вересня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: