Кабмін допоможе IKEA зайти на український ринок

Читать на русском
Шведській мережі магазинів на державному рівні допомагатимуть вирішувати питання, пов'язані з ліцензуванням та сертифікацією продукції.

Для сприяння шведській мережі магазинів IKEA у виході на ринок України Кабмін створить міжвідомчу робочу групу.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в середу, 25 квітня, повідомив Офіс із залучення і підтримки інвестицій UkraineInvest на своїй сторінці у Facebook.

IKEA планує вихід на український ринок – ЗМІУкраїнський бізнесмен, глава правління ПрАТ «Мандарин Плаза» Олександр Черницький повідомив про вихід на український ринок IKEA.

«Вирішено, що уряд створить міжвідомчу робочу групу, на яку будуть запрошені представники Київської міськдержадміністрації, для комплексного й ефективного вирішення питань сертифікації продукції, ліцензування, митних та інших питань, щоб гарантувати, що IKEA зможе якомога швидше відкрити свої фірмові магазини в Україні», - сказав директор UkraineInvest Даніель Білак.

Нагадаємо, в грудні 2017 року шведська мережа товарів для дому IKEA офіційно заявила про плани виходу на український ринок.

Як повідомлялося, у 2010 році IKEA вже намагалася зайти на український ринок, проте цього так і не сталося через корупційний скандал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: