Ikea оголосила про набір працівників до українського підрозділу

Читать на русском
Розсилка Ikea оголосила про набір працівників до українського підрозділу. Компанія розмістила дев'ять вакансій.

Шведська мережа товарів для дому Ikea опублікувала перші оголошення про набір співробітників в український підрозділ.

Зокрема, один з найбільш довгоочікуваних в Україні брендів розмістив дев'ять вакансій на rabota.ua, пише «Слово і Діло».

IKEA в Україні: чи зміниться вітчизняний ринок із приходом шведського бренда?Відомі шведські бренди IKEA і H&M уже цього року вийдуть на ринок України. Як це позначиться на вітчизняному виробнику, міркували експерти.

Компанія шукає фахівців відділу продажів, главу відділу логістики, дизайнера інтер'єру, а також менеджмент для центру підтримки клієнтів. В описі вакансій роботодавець вказав, що персонал набирається для роботи в Ikea City Shop in Kyiv.

Даний формат зменшених магазинів мережа почала розвивати в минулому році. Такі торгові точки розраховані для центральної частини міст з пропозицією більш широкого спектру послуг електронної комерції.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року Ikea офіційно підтвердила вихід на український ринок. А в червні 2018 року почала шукати українських виробників для співпраці. Перші плани про вихід шведського гіганта на український ринок були озвучені ще в 2005 році.

Компанія збиралася побудувати під Києвом торгово-розважальний центр. Для побудови ТЦ потрібно було пожертвувати 70 га лісу, розташованого неподалік від автомагістралі Київ - Бориспіль. Ikea мала намір вкласти близько $1 млрд в торгові центри по всій Україні. Київський центр оцінювали в $300 млн.

Його загальна площа повинна була скласти 150 тис. кв. м. Крім Києва, подібні центри повинні були побудувати в Дніпрі, Харкові, Донецьку та Одесі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: