Холодницький прокоментував справу про компенсації нардепам за житло

Читать на русском
Головний антикорупційний прокурор попросив трошки почекати, коментуючи справу про відшкодування членам парламенту грошей за оренду житла.
Назар Холодницькийфото: «Слово і Діло»

Кримінальне провадження щодо компенсацій народним депутатам-мільйонерам грошей за оренду житла в Києві є дуже цікавим і необхідно трохи почекати.

Так в інтерв'ю журналісту «Слова і Діла» прокоментував цю справу керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

«Почекайте трошки. Там цікава справа, скажу так, але треба почекати. Тут, розумієте, вже питання більше в юридичній площині. Але є ще й питання моралі. Тобто, якщо ми декларуємо будинки в Конча-Заспі, Козині й беремо кошти на квартиру в Києві...», – підкреслив він.

Холодницький також додав, що за такою логікою він може звернутися до мера Києва з проханням надати йому житло в Києві, оскільки він живе у Вишневому Київської області.

Нагадаємо, НАБУ розслідує завдання збитків харківським зерновим держпідприємствам. Також детективи почали слідство щодо неповернення ₴800 мільйонів кредитів Укрексімбанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: