Яценюк повідомив, чи буде балотуватися в президенти

Читать на русском
Яценюк заявив, що довго думав про те, чи йти в президенти і вирішив, що візьме участь в парламентських виборах восени.

Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк заявив, що не балотуватиметься на пост президента України в 2019 році.

Про це він заявив під час з'їзду партії в суботу, 2 лютого, передає Слово і Діло.

За його словами, він довго думав про те, чи йти в президенти і вирішив, що візьме участь в парламентських виборах восени.

«Я довго думав над тим, чи йти в президенти. Це не просте рішення. Я реаліст. Сьогодні немає достатньої висоти, щоб виграти вибори 2019 року. Я прийняв рішення, що ми повинні боротися за нову Верховну раду, за перемогу на парламентських виборах і формування нового уряду», - сказав Яценюк.

Також, з'ясувалося, що партія «Народний фронт» має намір брати участь в парламентських виборах в Україні в жовтні 2019 року.

Мільйони для друзів партії. Як витрачає державні кошти «Народний фронт»Слово і Діло продовжує цикл розслідувань про те, як парламентські партії витрачають гроші з державного бюджету. Сьогодні детально про Народний фронт.

Раніше Слово і Діло писало, як витрачає державні кошти «Народний фронт».

До слова, зараз за останніми соцопитуваннями, шоумен Володимир Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу. На другому місці - чинний глава держави Петро Порошенко, а на третьому - лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Слово і Діло» пропонує подивитися повний список всіх кандидатів на посаду Президента, їх програмні обіцянки, а також Ви можете дізнатися, чим володіють політики, які претендують на найвищу посаду в державі. Деталі - в розділі «Вибори».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: