НАЗК призупинило фінансування однієї з партій

Читать на русском
Рішення ухвалено до з'ясування та усунення політичною партією обставин, що зумовили зупинення перерахування коштів державного фінансування.

Національне агентство по запобіганню корупції призупинило перерахування коштів держбюджету на фінансування партії «Опозиційний блок» у I кварталі 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба агентства в п'ятницю, 1 лютого, пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: що загрожує за порушення та чому ніхто не боїться покаранняМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що правоохоронці жорстко реагуватимуть на ознаки підкупу виборців на виборах-2019.

«Через взаємовиключі вимог представників партії «Опозиційний блок» і судової заборони, НАЗК припинило перерахування коштів цій політичній силі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що НАЗК схвалило рішення після надходження офіційних звернень представників «Оппоблока» щодо здійснення перерахування коштів держфінансування і утримання перерахувань.

Крім того, Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним та постановив скасувати рішення державного реєстратора про реєстрацію змін, установчих документів та відомостей про партію «Опозиційний блок».

«Рішення ухвалено до з'ясування та усунення політичною партією обставин, що зумовили зупинення перерахування коштів державного фінансування», - відзначили в НАЗК.

Раніше НАЗК внесло припис міністру екології.

Також нагадаємо, в НАЗК пояснили, чому партії отримають більше грошей в 2019 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: