Зведення ООС: обстріли біля Станиці Луганської, український військовий поранений

Читать на русском
Минулої доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Один український військовий отримав поранення.

Минулої доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Один український військовий отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центра Об'єднаних сил стано на 7:00 1 лютого.

Карта ООС: ситуація на сході України на 31 січняСитуація на сході країни на 31 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: двічі з мінометів калібру 82 мм., БМП-2, великокаліберних кулеметів та гранатометів - в районі селища Піски», - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли українські позиції:з мінометів калібру 82 мм. та гранатометів - в районі населеного пункту Кряківка, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Кримське.

З гранатометів різних систем та стрілецької зброї - в районі хутора Вільний, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Станиці Луганської.

За даними розвідки, 31 січня 1 окупанта знищено, 2 отримали поранення.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Раніше Волкер анонсував наступну зустріч у Нормандському форматі.

Також експерти розповіли «Слово і Діло», про участь жителів ОРДЛО у виборах президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: